RAW IRON® Testo Force
Testo Force

Inhoud 168 capsules - Zeer krachtige booster - Hoog gedoseerd!

Levertijd

Niet leverbaar

€ 39,90
€ 37,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

RAW IRON® Testo Force bestel je voordelig en snel bij Sportfood.nl

De #1 T-booster for men only! Wij dagen je uit om je te verdiepen in de werking van Ashwagandha, Forskolin Coleus, Mucana Pruriens, Tongkat Ali en Phosphatidylserine. Dit zijn allemaal natuurlijke ingrediënten waar veel wetenschappelijke informatie over te vinden is. Aangezien het een RAW IRON® product is heb je de garantie dat deze combinatie top ingrediënten in de meest zuivere vorm en de meest ideale dosering in het product zitten. Met RAW IRON® Testo Force ga je na ongeveer 2-3 weken de eerste resultaten merken en na 4-6 weken ga je de piek van de resultaten ervaren. Je wordt een optimale, sterkere en betere versie van jezelf!

RAW IRON® Testo Force bevat per capsule:
Vitamine A 87mcg
Vitamine D 1mcg
Zink 0,8mg
Magnesium 36mg
Vitamine K2 12mcg
Calcium 93 mg
Ashwagandha 125mg standardised minimaal 7% totaal Withanoliden
Forskolin Coleus extract 63mg (10% Forkolin)
Mucuna Pruriens 625mg
Tongkat Ali (200:1 extract) 19mg
Phosphatidylserine 38mg

Allergie informatie
Dit supplement bevat geen allergenen

Wijze van gebruik
Volwassen mannen vanaf 18 jaar: neem 4 capsules in met water bij je ontbijt en 4 capsules net voor het slapengaan. Niet meer dan 8 capsules per dag innemen en alleen bestemd voor inname door mannen vanaf 18 jaar. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen passen in een gezonde levensstijl maar zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Let op: Raw Iron® Testo Force is een legaal en veilig product maar wel zeer krachtig en bestemd voor gezonde mannen. Als je twijfelt over je gezondheid of je gebruikt medicijnen, raadpleeg dan eerst een arts voordat je met Testo Force start.

Inhoud
168 capsules

Kenmerken
- Hoogwaardig voedingssupplement
- # 1 T Booster in zijn soort
- For men only!
- Een kwaliteitsproduct van RAW IRON® Sports Nutrition

Nog vragen?
Voor alle mogelijke vragen kun je ons bellen op 073 – 522 3424 (op werkdagen tot 21.00 uur s' avonds en op zaterdag tot 17.00 uur) of een berichtje sturen naar info@sportfood.nl

Gratis naar keuze
Bij een bestelling vanaf €75,00 ontvang je een gratis supplement. Je leest er meer over op het einde van het bestelproces. We sturen deze gratis verpakking dan mee met je bestelling. Profiteer ervan! 

Gratis meeneemverpakking
Je ontvangt bij je eerste bestelling een gratis meeneemverpakking!

RAW IRON® Proud to be Strong!

Ervaringen
- Prima booster. Eerlijk is eerlijk, ik had niet zoveel vertrouwen in boosters maar ik merk bij deze toch verschil. Let op: ik merkte dit pas echt na 3 weken.
- Goed product. Ik geef een ruim voldoende omdat dit één van de weinige boosters is die echt wat voor me deed.
- Dit product maakt echt verschil. De eerste week dacht ik dat het weggegooid geld was maar vanaf week 2 merk ik langzaam echt verschil. Ik word sterker, fitter en herstel beter. Het lijkt ook wel of beter uitgerust wakker wordt maar dat vind ik moeilijk te bewijzen.
- 5 sterren!!!!! Prima product. Ben sterker geworden en voel me een stuk beter (scherper in mijn hoofd) 2e pot nu besteld.
- Ik slaap beter door Testo Force en heb ook vaker zin.
- Dit is de eerste test booster waar ik ook echt wat van voel. Na ongeveer een week voelde ik me echt fitter worden. Zit nu in de 2e week. Als de piek pas bij 6 weken ligt, dan staat me nog wat te wachten!

Vraag van Daniel: Booster is goed te combineren met de andere producten van Raw Iron, zit nu in week 2 en bevalt goed. Ben benieuwd hoe het rond week 4-6 is bij de piek. Aangezien dit een kuur is ben ik benieuwd of je daarna eigenlijk dient te stoppen en op een later moment opnieuw zo'n kuur kan doen (en hoeveel tijd moet daar dan tussen zitten), of dat je gewoon door kunt gaan?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Daniel, in theorie kun je gewoon doorgaan met de Testo. Meestal in de praktijk wordt echter zo'n 6-8 weken gebruik aangehouden en dan 4 weken pauze. Sportieve groeten!

Vraag van Danny: Beste, is dit goed te combineren met creatine of is er een betere combi?
Antwoord van Sportfood.nl: Hoi Danny, de Testo Force kun je prima met Creatine en andere producten combineren.

Disclaimer: De reviews op deze website zijn persoonlijk van aard. Resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen.